Bli inte förvånad om styrelsemötet ena dagen är i en trädgård full av orchidéer och andra dagen i bushen bland vilda djur.

Vi arrangerar kreativa helhetslösningar för konferenser, seminarier och andra former av möten i Sydafrika. Äventyr, god mat och nya upplevelser hör till vardagen.

Missa inte chansen att få uppleva en oförglömlig konferens utomlands!

 

 

EN KREATIV KONFERENSRESA TILL SYDAFRIKA

 

teambuilding

TEAMBUILDING

Vi har en gedigen erfarenhet av att skräddarsy aktiviteter som stärker Ert team med samarbetsövningar. Vi anordnar allt från blomsterbindning, femkamp, höghöjdsbana till att dyka med hajar.

djur

ATT UPPLEVA NÅGOT NYTT

Vi lägger stor vikt i att ni ska få uppleva den fina naturen, det rika djurlivet och de många kända vingårdarna som Sydafrika har att erbjuda. För Er golfintresserade så kan Sydafrika även erbjuda natursköna golfbanor som håller hög standard.

Mat och dryck i sydafrika

MAT & DRYCK

Flera av de sydafrikanska restaurangerna når världsklass och kan erbjuda allt från enkla rätter till avancerade avsmakningsmenyer.

SYDAFRIKA - ETT POPULÄRT RESMÅL FÖR SVENSKA FÖRETAG

Det bästa med att göra en utlandsresa till Sydafrika, förutom dess vackra natur, trevliga människor och goda mat och dryck, är att det ligger i samma tidszon.

Det är ingen tidsskillnad mellan Sverige och Sydafrika så man slipper jetlag och behovet av omställningsperiod. Ofta reser man även under natten. Därför har detta blivit ett populärt resmål för företag. Vi skräddarsyr alla våra konferensresor utefter kundens önskemål, nedan följer några av våra referens case.

 

KONTAKTA OSS FÖR ETT FÖRSLAG

1000 tecken kvar

Nya upplevelser varje dag!